semnggu lewat period

Hi mommy .Lately ni saya asyik letih and tergerak hati nk test tpi saya confius ni +pov ker -neg sbb saya bnyk kli dh test smpai rsa stress :(mohon pencerahan#seriusnanya #pleasehelp

semnggu lewat period
15 Balas

better cek upt lepas bangun tido waktu pagi.. amik pd petengahan air kencing kite.. mcm sy cek wktu ptg line lebih kurg sme mcm sis.. esok paginye cek ade terang sikit.. then trus gi kk for confirm..

1y ago

Terpulang awk sis. Kira2 LMP awk dah berapa minggu? saya dlu tahu pregnant masa 6w, saya tnggu smpi 8w bru datang klinik pegi confirmkan, tp sy blm minta scan. Sy minta scan masa 10w dah nmpk kantung+janin+heartbeat. Dapat ubat dari kk masa 10w jg.. Kalau awk ada folic acid sendiri teruskan je makan folic acid tu. nt bila dah dpt vitamin dri kk boleh lah start makan vitamin kk tu.