Antara keguguran dan melahirkan

Hi mommy kawan sy tanya dia blm pernah melahirkan anak lagi tapi pernah mengalami keguguran bayi sewaktu usia kandungan 4 bulan.dia ingin bertanya yg manakah lebih sakit,sakit beranak atau sakit keguguran?

5 Balas

sy baru je semalam keguguran. Sngt la sakit, tak tahu nak buat ape last2 pergi emergency. Allahu, dia punya sakit tu smpai sy ingt dah nak mati. Sy jd fobia nk mengandung.

sy keguguran mase 3 bulan n 2 bln..bg sy sakit keguguran..sy dah melahirkan 6 org ank..alhamdulillah allah bg kurang sakit

depends sis. sy keguguran baru2 ni takde rasa apa2 langsung rasa janin keluar je pastu takde dah. bagi sy dua2 sakit.

sakit keguguran

depends