Mengeras,sebu,cramp

hi mommy , kandungan sy dh 18 weeks tp kerap rasa mcm ni .setiap kali dtg x senang duduk dibuatnya ,sakit bahagian perut mcm segugut tu .kenapa ye? dah pernah pergi emergency tp lama .2,3 jam layan cramp sorg2 .sampai masa dah x sakit dah .bila refer doc ,doc ckp xde pape .yelah masa tu dh x sakit masa sakit nombor x panggil2 .sedih rasa kenapa ye? what should i do?😭#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Normal rasa nya sis.. Rahim tengah mengembang sebab baby makin besar kan.. Memang akan rasa cramp macam period pain tu..

2y ago

kalau normal alhamdullilah .tq ya .