Alahan Atau Masalah diri ketika pregnant?

Mommy ii sekalian maaf persoalan agak private dan sensitive.. saya nak tanya ada ke mommy ii ada masalah ketika bersama suami start kandungan 4 bulan ke atas ? Contoh sakit di dlm ketika bersama atau ruangan terasa sangat sempit dn pedih ketika buat ?

2 Balas

Xda masalah kalau sy, kalau ada masalah mungkin awak kena jumpa doktor. Minta consult.

depends pd ibu juga,saya tiada mslh,rsa pedih mungkin juga ada iritasi dlm vagina