7weeks++ buku pink & scan

Hi mommy. I nak tanya, weeks ke berapa perly scan utk tgk baby & bukak buku pink ye? Then.. normal ke pregnant xdak alahan, breast xsakit, just letih n mengantuk saja#firstbaby #ingintahu

15 Balas

kalau sy sis , 8 weeks dh elok dah bukak buku pink kang terlewat buat kena bebel pulak dengan nurse 😂

Haritu nurse suruh datang masa 10weeks. Masa 8weeks awal lg dia cakap. Kecuali penah gugur. Kena awal

Kalau plan nak check up di KK, boleh call KK terdekat. Nanti dia advise tarikh buka buku pink.

Klu kencing manis kena buka awal juga ke? Dlm5 mggu

Alhamdulillah sya ank first pon xde alahan Second pon sma

2y ago

Shukur ke Hadrat Ilahi