TANDA GERAKAN BAYI DI BUKU PINK

Hi mommy, hari ni saya dah masuk 28 weeks dan baru start untuk tanda buku pink gerakan bayi. Saya sentiasa bekerja shift petang dan jarang untuk bangun pada awal pagi, nurse mintak untuk tanda gerakan bayi pada 9pagi. Boleh ke saya start mengira gerakan bayi pada 12pm-12am? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Selalu bangun pkul berapa? Boleh kira mula dari awk bangun tidur. Kira 1 jam boleh kira max 2x gerak. Tp kena rajin kejut bby shj.