Usg 3D / 4D

Mommy dkt sni siapa ada experience buat scan 3D or 4D di klinik swasta? Sya nak tahu harga berbeza tak disetiap klinik swasta tu.. #noweek34

17 Balas

Sy pnh scan 4D, harga bergantung atas klinik gak. Sy scan ritu dlm 100 je.

4y ago

Clinic mana sis. Tq

Klinik mary eve kat jitra baru buka buat promosi 5d rm69. 90.

Klinik Nur Qaseh, bandar baru salak tinggi 4d scan, rm90

Stiap klnik hrga mmg brbeza..kena rajin survey

melaka ada yg :- 5d rm125 4d rm 80 2d rm 50

5y ago

5d dekat klinik mesra pertam jaya 4d n 2d murah dekat klinik medic

Yes sis, setiap klinik berbeza harga

Semua ni ni ikut bajet sis.. Kalau ada bajet lebih.. Boleh la amik details scan dan scan 3D/4D tu.. Tapi paling penting details scan 2D tu.. Semua complete.. Kalau 3D/4D ni lebih kpd nk tgk wajah anak. jantinanya.... Jari2 dia.. Bentuk bibir.. Jelas.. 😬😬 biasa mak2 excited tang tu la... Lain2 tk jauh beza dgn 2D..