Sakit dada & susah nafas

Hi mommy cuma nk cerita, saya baru keluar dari wad sebab ada 1 hari tu nak tidur malam dada rasa macam kena hempap & susah untuk bernafas. Walaupun saya dh tinggi kan bantal waktu tidur tapi terjaga dh tak selesa. Terasa mcm kena cekik leher ni, Saya cuba untuk bertenang, tapi tetap sama.Jadi saya buat keputusan pergi ke kecemasan. Alhamdulilah, doc pantau dengan baik . waktu doc cek tekan dada saya mmg sakit. Tapi bacaan jantung , bby semua keadaan okay. Doc tanya ada angkat berat ke ? Nak jadi kan cerita ptg tu saya angkt beras 5kg tapi tak jauh,mungkin tu sebab nya Harap mommy2 jaga diri juga ya 🫶

1 Balas

aip :( jangan buat dah awak. saya angkat bakul berisi baju lepas basuh pun sakit.