Romper Baby

Hi mommy. Boleh tak ek kalau kita beli banyak kan baju romper sahaja untuk baby pakai time siang? Dan time malam beli kan sleepsuit. Pertama kali nak jadi mommy ni lepas tu nampak romper tu lagi cute dari baju baju lain😂😂😂 #1stmom

Romper Baby
9 Balas

boleh je.. anak sy yg no 3 ni belambak romper spi 24m.. ada short, long sleeve ada singlet.. boleh match dgn slua n skirt.. cuma utk newborn cri romper yg butang sbb bby msih fragile

anak sy pakai rompers kejap je. rasa leceh 🤣 sbb sy jenis xsuka peha anak terdedah. so still kena pakai seluar. jd better beli baju one set yg berlubang

Boleh mommy. Tapi kalau saya prefer newborn pakai baju berbutang senang nak pakaikan baby. Tapi terpulang, anak mommy ikut mana yang selesa 🥰

Baby membesar cepat, nk beli banyak ikut munasabah ye. Nk pakai siang malam ok je ikut idea puan tu.. mmg romper comel. 😊

Boleh je awak. Lg senang. Bila nk tukar diapers, buka je butang bawah tu. X yh buka semua baju kn.

rompers nii snng pkai time chck up kt kk

Elok beli nie senang nak pakai kan

boleh jew...

boleh je