Tips mudah bersalin & Baby sihat

Hi Mommy... Boleh share tak tips untuk mudah bersalin and makanan yang buat baby sihat ? #28weeks ❤️ thanks ✨

2 Balas

Sy amalkan makan oren dan mnum air kelapa ..also bykkan brjalan sblum due date..alhamdulillah baby lahir sblum due..sy bykkan mkan syur . kurangkan kafein,gula ,junk food dan seafood

Air kelapa Makan kurma Excersize Makan bendi rebus time 9month pregnancy Nk dekat due kerap exercise(berjalan)