Bleeding 1trimister

Hi mommy boleh share pengalaman mummy yang pernah bleeding waktu awal prengnant? Mummy dan baby dapat survive ke sampai bersalin? Saya baru 6 weeks semlam bleeding teruk penuh satu pad besar. Sekrang warded. Doc scan lalu bawah tak nmpak kantung bby dgn jelas.Saya baru gugur anak pertama Bulan 1 haritu (6week)

1 Balas

klu bleeding teruk awl trimester ni chance utk survive sgt tipis.

1y ago

pnglmn sy mula2 spotting, then heavy bleeding plus cramp. lepastu gugur.