Pertanyaan

Hi mommy! Bole tnya sy mngandung 24weeks tpi sjak belakangan ni suami suka tngok crita horor seperti org kerasukan bgitu smua .. apakah itu boleh atau tidak? Apakah ada efek sma bayi dlm kandungan?

1 Balas

takde effect. saya tengok cerita hantu, cerita thriller masa mengandung. baby dah keluar takde masalah pun. baby dilindungi oleh air ketuban. dlm rahim lagi bising dari dunia luar. nak tengok ke tertengok ke tu terpulang pada diri