Kalau mcm ni positif kan

Hi mommy, bln lepas period sy 17.7 . Tp bulan ni tk period lg . Saje nak check upt sekali naik mcm ni . Period bru 3 hr lmbt. Positive ke ##bantusharing #pregnant #seriusnanya

Kalau mcm ni positif kan
35 Balas

Assalam,hye mama to be, nk tnye sy bru lewat period 1hari, sje² nk test pregnant,skali upt positive, agak² btoi² pregnant or ad jgk hormon yg buatkn upt tu positive?

1y ago

ok², tq respon❤️

congrats . +ve tu . nanti tunggu dalam bbrapa minggu pegi scan , sbb kalau scan skrg takut tak nampak lagi

dah nmpk pregnant sna positif la tu huhu

Terang benderang tu. No doubt. Positive dear. Alhamdulillah. Congrats! Enjoy you pregnancy journey! 💕

ehh sama lah 19 last period , tapi x period lagi dah test tapi ngetif kot period lamabt bualan ni kot

+ve lah ni . Nnti awal bulan 9 bleh scan . Scan skrg takut tk nmpk lagi

digital cb xscam awak. mmg tulis pregnant dh pon awak. 3+ bersamaan 5w keatas usia kandungan awak

positif sis .3+ tu mksudnya dh 1bulan lbih sis pregnant .boleh dh gi buka buku pink dan checkup

sma la sis,cuma sy 08.07 dtg bln 10.07 dh hbis dtg bln 3 hari aja,skli sy cek double line,

Terima kasih semua. Nnti kena pg klinik lg 2 mggu utk tgk kantung 🤲🏻