Hospital bersalin

Hi mommy, bantuan.. hospital swasta mana yg best dan berbaloi area Selangor/KL? Yg penting sy nak husband ada or boleh teman sy kat bilik and labour room. Tp bajet xdela sampai rm4000 ke atas..

1 Balas

Awk g spital kerajaan n amek fpp pon blh..lebih murah....takut nati g swasta awk bajet 4k tp tetibe kena czer..kompom meletop bil nati😅

4y ago

Hi maaf nk tanya apa maksud fpp ? Saya pn kalau blh nk husb ada sama dkt hosp blh teman dlm wad & labour room.