Hospital mana ?

Mommy , antara Hospital Serdang dengan Hospital Kajang mana lagi okay ya ? Saya dalam dilemma 😢

3 Balas

Dua dua ada pro and cons. Hospital serdang husb boleh teman masuk labour room + ada aircond so selesa sikit. Tapi katil susah nak dapat. Macam mak cik saya, nak beranak dah still tak dapat katil. Tahan sakit dekat tepi corridor je sampai la nak dekat bersalin. 😢 Hospital kajang pulak husband tak boleh masuk + panas sebab kipas. Tapi katil senang dapat tapi bergantung jugak pada luck.

pnglaman sy,sy suka Serdang okay la segi layanan Dr dan nurse.cuma manjang katil penuh dduk jela kt PAC tu tnggu katil.lpas bslin baru dpt naik wad.yla sblum kita stuju dah dmaklumkan awl2 katil penuh mmng amik masa nak dapt katil.

Macam saya prefer serdang kot 😁 lagi satu, kat serdang dah takde first class katanyaa. Husb boleh teman dekat labour room, cuma husb kena standby rtk.

2y ago

Tulah, dia bergantung pada rezeki jugak kot 😅 sbb husb pun suruh ke serdang lagi dr kajang 😁 dia ada bad experience kat kajang hihi