Anak lepas demam

Hi mommy .. anak sy dh sembuh dari demam.. kenapa ye kluar merah2 mcmni kat sluruh badan dia dan ade petua tak kurangkan merah2 ni.. dia mcm tak selesa sgt. sy mmg xpakaikan dia baju seluar time ni .. just pakaikan pampers je takut merah2 tu makin naik.. kesian dia asyik merengek je siang malam.. ##firstmom #pleasehelp #bantusharing

Anak lepas demam
3 Balas

Ada bawa pergi klinik tak? Anak saya pernah macam ni. Aftermath demam panas.

normal , nanti dha habiss demmam hilang bintik2 tu

normal .