Mknn pejal baby 6 bulan

Hi mommy, anak sy bakal 6 bulan dan akan diperkenalkan mknn pejal. Ade ape2 tips utk sy?. Lg satu, mne ye nak bce resepi2 utk mknn bayi 6 bulan? Tq in advance mommies smua.

1 Balas

cuba search baby food d facebook. makesure dlm sminggu ni bagi baby bubur kosong dlu, kalau baby belum ade gigi pastikan bubur tu betul2 lembik. dan jangan tmbah apa2 untuk pastikan baby ssuai ke tidak dgn bubur. n pastikan bagi air putih lepas setiap suap bubur untuk pastikan baby x lekat. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma