Susu formula perisa coklat sustagen

Hi mommy, anak sy 1thn8bln sblm ni full bf dan skrg susu mmg drop n nk topap fm. Sblm ni mcm2 susu putih dh try tp anak xnak, jadi sy try coklat tu pn amik masa berminggu anak nk terima dan skrg anak dh boleh minum perisa coklat. Cuma sy tak tau adakah perisa coklat ni sesuai untuk anak sy. Berak pun 2 3 hari sekali baru berak

2 Balas

Texture najis okay tak? Kalau tak keras, berketul ketul, okay je tu. Lebihkan juga sayuran, dan buah-buahan. Pemakanan juga kena seimbang. Anak saya pun membuang 2-3 hari sekali, tapi najis okay, lembut.

Anak sya pon minum susu dutchlady chocolate berak pon bukan selalu kadang2 tapi najis dia ok je x keras dan x cair ….