healthy

Mommy's ade tak yang semasa pregnant alami gusi berdarah... bahaya tak bila tak sengaja tertelan... tapi gusi berdarah tu time tido je... Gusi dan gigi tak de sakit pun tapi entah kenape gusi ni berdarah...

1 Balas

Mungkim salah satu tanda kurang kalsium... Saya masa mengandung pon macam tuu... Kita kongsi kalsium dengan baby, so kena lebihkan kalsium dalam badan... Saya ambik vitalea shaklee dan esp... Alahmdulillah lepas tu dah takda gusi berdarah

4y ago

berapa lama alami gusi berdarah tu mom...