HB Low dri awal pregnancy sampai bersalin.

Hi mommy, ada tk mommy kat sni yg hb low from beginning till bsalin walaupun dh mkn mcm² utk naikkn hb and dah tukar mcm² ubat? Sy risau sgt² dah mkn/minum everything for HB..tpi still low jgk.

35 Balas

Keep mkn / minum yg berkhasiat. Elakkan minum yg mngandungi caffeine. Semoga ibu n bby sihat.

saya pun sis mcm tu juga MCM2 dah minum delima pun masih juga low hb . hmmm

1mo ago

kan dh tk tau nk mkn/minum apa lgi..risau

sy dari awal pregnant sampai beranak hb low.. dh sebulan beranak elok pulak naik

try minum jus pati delima.. sy mula2x hb 10.2 minggu lps tu naik 12.7

sy minum air susu ammum chocolate low fat, trus naik 13 hb

makan supplement IBERET FOLIC 500G, amalkan guava red

makan buah limau.jambu or epal setiap hari or mgu

saya pon sama mcm2 try dah nih . still low jugak

minum susu kurma by farmfresh,confirm cantik.

amalkan minyak zaitun & jus delima 😊