39 minggu belum ada tandaa nak bersalin

Hi mommy ada takk due date 24/1 tapi blum ada tanda lagi 🥹 kitonyo risauu overdue hm

18 Balas

saya due 16/1 pun tk beranak lagi sis😂 doktor bagi smpai 40w6days ,22hb serah diri kalau tk bersalin juga. doakan baby saya keluar sblm serah diri☺️🤲 tknk induce 😌

4mo ago

takut dengar kena induce😢 saya first mom dgn tktahu apa2..semoga Allah permudahkan urusan kita semua🤲 Amin Ya Allah Ya Mujib 🤲

Sy due date 25/1...😁 kena serah diri pon 25/1 😁 x ada tanda2 lg cuma dok layan braxton hicks yg selang beberapa jam skali..sakit yg masih boleh tahan 😁

Bnykkn berjln sis insyaallah cepat..sy due 10/1 tp bersalin 31/12 sbb ddk kat kedai mkn mak sy..kuat berjln..bukaan pun jdi cpt..pkl 5ptng 2cm..pkl 7mlm 8cm

4mo ago

Alaa kesiannya..semoga urusan awk nk bersalin dipermudahkn🤲🏻🤲🏻

saya 21/1 tapi tak ada tanda apa apa jugak lagi . . sampai tak tidur malam fikir . . berdebar takut and asyik fikir benda bukan bukan jer . .

Sy 22/1, harini cukup 40w tp belum ada tanda² nak bersalin. Esok kalau tak sakit jugak, isnin pg dah kena serah diri 🥺

samaaa. saya due date 25/1 dan baby masih seronok dalam perut ni. kita ni dah berdebar debar due date makin dekat 😂

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan kita semuaaaa

Sy bersalin paksa 11.1 tpi overdue 1 hari... Belon x jatuh lgi sy dah beranak sbb x tahan contraction 😅

sy esk kne serah dri 21/1 .. pon sme xad tanda pon.. bby elok je.. gdm on dc.. kne pkse lh nmpkny

4mo ago

sama la i gdm on dc 24hb serah diri

kita skrg 40w3d due 16/1. ... baby taknak keluar lagi. 22/1 ni serah diri

4mo ago

semoha Allah mudahkan urusan kita, berdebar rasa tunggu esok 😌

Sy due 28hb1..tp cntik tu klu brslin trikh 24.01.24