due date/delivery

Hi mommy ? ada tak yang sama macam sy 38 weeks pregnant , due date on 3 may , tapi dah melahirkan pada 23 april ? Kalau ada , meh lah share gambar baby ?

due date/delivery
56 Balas

Alhamdulillah.... selamat berpantang sis... sy tarikh due 11.3 tapi da bersalin 17.2 hari tu tapi emergency cser 36 weeks. Ngam2 masuk 9 bulan 😂.. tqpi syukur jugaklah baby sihat x dak apa2 komplikasi..,

So cute.. panjangkan umur this little baby & berikan lh kesihatan kepadanye yg Allah.. aminnn... (Bila memuji bayi yg Baru lahir seharusnye mendoakan kesihatan pdnya supaya d elakkn dri penyakit ain)

sy pun bersalin 38weeks..due date 12.5.2013..bersalin 30.4.2013..skarang pregnant ank no 2..due date 31.7.2019..tk tau la kali ni bersalin bila.. nervous..sb dh 6thn tk pregnant

Alhamdulilah syukur. Saya pun dah 38week6days tapi baby seronok lgi dkt dalam. Sbb ayahnya suruh keluar bulan 3😂 tahniah awak. Semoga baby jdi anak yg solehah ye sayang❤️

Saya pon. Tpaksa melahirkn waktu 38w.30/11/17. Bby cept besar. X pdan dgn mak dia. Alhamdulillah.. Selmt melahirkn secara normal..

saya pon 38 weeks. tp lahir 1/12/18.. due date 19/12/18.. tp alhamdulillah selamat lahirkn dgn normal

Hye..same la kite..38weeks jugak.due date on 10th june but d-day on 31th may 2019🤗

Sya pon 38weeks jgk...kluar 23.08.18...due date 4.09.18...skrng umur dah nk masuk 10bulan

Sy ketiga² ank smue 37weeks akan melihat dunia 😄 matang pun awl 😁

Alahai comelnyaaaaa..... Semoga baby saya comel mcm baby puan.. Aminn.. 🤗🤗