Jalan cm dah buka perut tak rasa sakit

Hi mommy.. ada tak pengalaman mommy sblm neh jalan cm dah buka tp x der rasa contraction..sebab ada org kata tiap kelahiran anak berbeza ... Terima kasih yg sudi jawabkan ya🤗❤️ ##ingintahu #bantusharing

6 Balas

saya masa anak kedua waktu tu 36w. pg tu just rasa mcm x sdp perut pinggang. pastu bgtau kat mak sy. ok la, mak kata jom p hospital kot jln dh terbuka kan. husband pjj jap🤭. baru nak bangun, tetiba ketuban pecah dan terus rasa nak meneran. semua pakat panik, call ambulans. tak sampai 5 minit, terus keluar baby. tunggu ambulans sampai, diorg potongkan tali pusat dan ke hospital. jd, waktu anak ketiga, dh fobia 😂. rasa sakit sikit dh terus ke hospital.