PREPARE BARANG BERSALIN

Hi Mommy, ada tak kat sini yg bersalin swasta? Barang2 apa je yg perlu kita bawa ya? Boleh share pengalaman mommy semua?

3 Balas

tgk hospital. hospital saya takda pakaian dlm wad. cuma udlm lr je ada. so dlm 2 mlm jgk dok dlm wad. kena bawa pakaian utk 2 hari. baju baby cuma yg masa discaj. u tanya balik nurse masa follow up nanti ya. lain hospital lain cara

11mo ago

Itula kadanh saya lupa nak tanya masa checkup😂 dah hujung2 ni baru teringat