Lendir jernih seperti jelly

Mommiieeesss sekalian, sekarang sata 39w3d , baru tadi ni keluar lendir jernih macam jelly gitu, adakah itu tanda bersalin ? Bantu saya ya, saya excited ni, berlari saya bagitau suami tadi. Hahahahhahahahahhahaha

5 Balas

tak lama lagi tu mommy.. sy minggu² terakhir keluar lendir then petanda sy nak bersalin bila keluar lendir dengan darah.. blur sekejap bila tengok sbb pregnancy sblm ni pecah air ketuban..

Saya pun. Tapi sikit sgt Pagi td. Awak keluar banyak ke? Ada texture cm gam2 tak? Saya Lepas Pagi td Pastu xda kluar dah. Ni Baru Start Sakit pinggang

Dah tak lama juga tu sis. Ready hospital bag apa semua. Kalau keluar lendir darah/air ketuban pecah boleh terus ke hospital

same,39w 2d..kuar lendir jernih mcm jelly...harap cepat turun tanda lain pulak😁

2y ago

wahhh yeke....saya belum ada turun apa² tanda lg..dah ade kontraksi ke awk?

antara tanda bersalin jugak sis