baby bump

hello mommies..xpa ka klu kita thimpit perut time pregnant..contoh,klu p toilet mncangkung..or klu kta tdur mngiring..xpa ka?hihi

8 Balas

Bnyak mencangkung lebih baik sis, lagi² untuk 30weeks keatas. Untuk mudah bukaan nanti. Saya waktu tengok tv atau free² sye akan ubah posisi ke cangkung untuk berapa saat then ulang beberapa kali tapi jgn memaksa buat setakat rasa selesa

Takpe..sy toilet umah sendiri mmg toilet cangkung...hari2 pakai toilet cangkung 😌 tidur mengiring ke kiri bagus utk baby 👍

Xpe sis. Not to fret, baby ok jer. Hehe

Lagi elok sis..mudah utk bersalin

Xpa sis...

It ok..

Takpa

Ok sis.. Duduk mcangkung.insyaAllah snang bersalin