stretch marks

Hi mommies,what is your suggestion to prevent strecth mark ? Im afraid i might have it soon ? #17w6d

16 Balas

Orang cakap kena start sapu apa apa cream yang sesuai sebelum stretch marks tu ada . jangan tunggu dah ada baru sapu . sapu lah seawal yang boleh . sebab nanti tak sedar pun bila stretch marks tu dah ada , dia start ada dari area bawah perut yang mana ibu selalu tak perasan sebab area tu tak nampak sangat kalau perut dah besar