Ketumbuhan

Hi Mommies..sya Pregnant 12weeks, Ini Anak Pertama.. Hari Tu Pergi Berklinik Doctor Scan Ada Ketumbuhan Dekat Rahim, Doctor Kata Normal Kebanyakan Ibu Mengandung Akan Ada Ktumbuhan Dekat Rahim Tapi Ketumbuhan Tu Akan Hilang Nanti.. Ada Tak Mommies Yang Pernah Alami Seperti Saya? .

1 Balas

ketumbuhan ape tu?cyst ke..

5y ago

kalau cyst normal..kena jaga pemakanan supaya cyst x membesar.lebih 5cm baru kena operate..nanti makin besar kandungan u cyst tu akan mengecil.dont worry