Minum Air Gula

Hi mommies,sya nak tanya smlam temujanji sya mnum air gula biasanya result utk air gula tu ambil masa brapa lama untuk kita thu ya?risau sya memikirnya,takut sangkut😩..klau sangkut,biasa nurse akan call hri keberapa slepas minum air gula tu..?sya pregnant anak 2nd,msa anak 1st 2 kali minum air gula tak sangkut so takde call ..just ghisau klau pembawaan anak 2nd ni lain dri anak 1st...mohon pencerahan n share pengalaman mommies 🥰,TQ

4 Balas

Nurse saya cakap atleast dalam 4-5hari. Kalau takde call, maksudnya tak sangkut.

1y ago

oh,yaka?bdebar sya🤭..mudah²an tak sangkut😞