Epidural Injection

Hi mommies,sy ingin bertanya ada tak sesiapa yg mengalami masalah seperti sy. Selepas mengambil epidural sbg ubt tahan skit sewaktu bersalin 2 tahun lepas ttpi masih berasa sakit dibhgian tulang blkg yg dicucuk dlu..Adakah normal? #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

sy dh 2x epidural,so far alhamdulillah x rase sakit.tp pnh jgk rase lain mcm mase sy kena denggi.normally ok je.hope my 3rd epidural soon still ok & xde rase sakit2

Normal. Cucuk lagi kali kedua... Pinggang mcm nk patah sakitnya biarpun dh bertahun cucuk yg 1st

normal je kesan jarum tu..tu terasa sakit lgi

Sy dah 7 thun msih rs lg kesan ny..

tiada pengalaman 🙏

xamik