Nk tnye oke klu baby newborn or baru nk msuk sebulan cmpur fm n bf

Hi mommiesss nk tnye sy tgh pntang,klu bole sy nk ajar anak sy minum susu bf n fm cmpur sbb sy nk smbung belajar n mungkin akan tinggalkan die dgn pengasuh,oke ke.klu awal ii sy dh ajar anak sy susu botol, sbb anak sy ni kuat nyusu susu badan, tpi susu botol die nk jugk., hritu sy dh ajar alhmdulillah die bole hisap susu botol tu, dgn puting sy mlecet sikit sbb baby hisap, sakit sngtt sy tkut anak sy hisap puting sy, so sy bgi susu botol, tkpe ke#bantujawab #firstmom #SeriusTanya

8 Balas

ikut mana yg terbaik