Team Bulan May!

Hello Mommies! Siapa yang akan melahirkan dalam masa terdekat ni???Admin doakan semoga dipermudahkan segala urusan, OK! Jom kongsi dengan kami due date anda bagi mereka yang #TEAMMAY ?

Team Bulan May!
30 Balas

Sepatotnya due 4/6/2020.. Tapi kena serah diri 20/5/2020 nie sbb GDM makan ubat 😁 Doakan segala urusan sye & baby dipermudahkan iye 💕

Due 25 mei, doakn sy ye dipermudahkn urusan bersalin nnti.. blum ada tanda² lg hendak melahirkn.. ank no 5

4y ago

Samelah... Jgka 26/5.. ikut apps ni 25/5... Tp, dok rse braxton hicks je.. baby gerak aktif je lg ni...hehe

due 17/5 .. tpi bby taknak kluar lagi .. dr bgi tarikh 23/5 untk serah diri kalau baby tak kluar lagi

due 29/5.. doakan semuanya dipermudahkan. baby duk aktif lg dalam perut, tak nampak lagi tanda2 ni 😂

4y ago

aamin.. miga dipermudahkan jugak urusan sis

Due 28/5.. dah masuk wad. Jln baru bukak 2cm. Smoga dipermudahkn urusan utk melahirkn😊

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan semua bakal ibu 🤲🏻💕

Due 6/6 tapi sekarang pun asik da rasa sakit2 je . Dah 37 weeks ni

4y ago

Tu laa , dah kerap sangat rasa sakit2 . Sampai tak boleh tido malam

Saya telah selamat bersalin pada 08 May 2020...✌🏻😘

Due date 22/5 tp dh selamat melahirkan 3/5

Sy selamat melahirkan pd 11 Mei 2020