Sembelit

Hello mommies... Siapa pernah ada pengalaman baby sembelit.. Baby baru 2bulan... Apa macam kmu atasi? Tq

2 Balas

Hello elisa, I pun ada problem yang sama. I refer doc & dia bagi ubat cecair & kena consume 3x sehari 🙂✌🏻 sekarang, sembelit pun dah okay. Banyakkan minum air suam, makan sayur hijau, elakkan makanan pedas & banyakkan makan fibre ✌🏻 best of luck sis.

bykkn serat , minum air , sayur , tu mmg perlu seksa klaw dah buasir