Susu drop selepas 3 bulan

Hi mommies. Saya rasa tertekan sekarang susu saya drop lepas 3 bulan bersalin. Selama ni takde la meriah sangat susu tapi kadang2 sanpai lah jugak 5 oz campur dua belah. Tapi dah seminggu lebih saya pam dua dua belah susah betul nak sampai 2 oz 🥲 normal ke macam tu?

2 Balas

awak epmom yea? cuba awak share jadual pumping awak?

2y ago

malam baby awak directfeed ke?malam cuba selit power pumping. buat dalam masa 2mggu.

Tengok pam, ada tak alatan yg perlu ditukar.

2y ago

Saya dah tukar dah. Sekarang tunggu pam yg beli baru pulak. Sy cuma pelik jadual sy selalu setiap 3 jam patut susu 3oz atau 4oz dalam 15 minit tapi skg kurang sgt