tidak rasa baby ada pergerakan

hello mommiess...23 week 3day normal ke ada Hari x rasa pergerakan dari bby ketika 23week sbb brpa Hari selalu boleh rasa baby gerak da sehari tu mesti ada rasa🥺🥺 tapi Hari ini x rasa pergerakan dari pagi smpi ke tengah hari ..risau pula😔 ##seriusnanya #firstbaby #firstmom

11 Balas

Sy ank sulung 20week bru rasa, ank no 2 18week dh rasa..tgok pada org jgk kot

2y ago

tq sis😇😇 sya ada rasa juga cuma ada Masa dia mcm xgerak smpi ptg tu lah risau tpi skrg ok da balik aktif..mgkin sbb masih bnyk ruang xrasa dia gerak🥰