Buasir , berak berdarah

Mommiess sekalian ade ke yg lepas bersalin kena buasir ye ? Mcm mna mommies buat, saye dah sebulan buasir tak hilang, buang air besar berdarah nangis2 pedih. Dah ambil ubat klinik habis dh mkn still tak ok juga 😞😞#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

saya pun sama naik lemah bila buasir tengah mengandung lg 26 mggu ...tp sya cuba pilex himalaya syukur lega dlm masa 1 hari...😢 sebelum ni trauma mau buang air bsar tgok darah hidup2 ..😟

1y ago

sapu bahagian luaran,pilex nama ubat dr brand himalaya ...bole google