Spotting brown

Hi mommiess #pleasehelp ini kandungan kedua saya, baru 5w. Kandungan ptama dulu miscarriage at 7w. Saya risau bila kndungan kali ni sy ada spotting brownish mcm ni. Ada tak mommies yg alami situasi sama and baby selamat masuk trimester ke 3? Saya risau kalau spotting kali ni jgk berakhir dgn miscarriage..#bantusharing

5 Balas

cek dgn doc, nanti doc bagi ubat kuatkan rahim,and take a lot of rest, jgn stress2. 3 kali Sy pregnant, ketiga2 tu juga sama. 1st dah umur 4 tahun, 2nd gugur@7w juga. Now pregnant no 3 sama juga ada brown spotting+darah. Alhamdulillah skrang dah nak masuk 6 bulan. rahim jenis mcm tu. kena jaga elok2 masa first trimester. doakan pregnancy Sy yg ketiga ni juga selamat ya 🤲

1y ago

inshaAllah kali ni akan okay;)

pergi check kat hospital sis.. sebab sis pernah keguguran sebelum ni. macam saya bila 4 kali mengandung semuanya ada datang spotting darah masa dalam 4 ke 6 weeks macam tu. semuanya sy pegi ke klinik utk double konfem dengan doc.

1y ago

alhamdulillah semua sihat.. awal2 ja datang lepastu dah takde.. datang dalam 3 4 hari jugak... anak 1 dan 2 doc bagi duphaston.. anak ketiga dan keempat... sy takde ambik apa2 ubat..

jumpa doctor. banyak kan bed rest. bangun hanya utk mandi makan & solat. jangan stress. mudah mudahan semua nya baik2❤️

kena peg klinik check.. jgn lpe bykkn rehat..

better sis ke doctor sbb ada history miscarriage