perut mengeras

hi mommiess normal ka dia mmg mengeras ja kalau masuk 13week 6day...dari tengah Hari mengeras ja perut ni sblh Kiri ..tidak #seriusnanya #firstbaby #firstmom apa2 ke tu

7 Balas

Saya pun rasa sekarang bila tidur mengiring, dia macam bergerak. Saya nak masuk 14minggu. Perut tegang bila lepas makan and masa buat kerja. Memang boleh rasa baby nak membesar. Moga baby kita membesar dengan sihat ya 🥰

2y ago

kan sis betul..sya pun rasa begitu eee geram eee comel 😍😍🥰...semoga sihat selalu sis😇😇