perut mengeras

hi mommiess normal ka dia mmg mengeras ja kalau masuk 13week 6day...dari tengah Hari mengeras ja perut ni sblh Kiri ..tidak #seriusnanya #firstbaby #firstmom apa2 ke tu

7 Balas

sama. sy 13 weeks. pn mengeras gak. kdg² nampak sebelah perut tu mcm bonggol semacam je nampak mcm kelakar rasa mcm boleh agak baby duk dekat situ. kdg malam, bila tido mengiring sy rasa mcm ada something dlm perut tapi x sure la tu gerakan halus baby ke apa. sbb dia mcm few times then dia senyap. x reti nk explain. tapi excited 🤣

2y ago

betul rasa mcm Ada ssutu berenang kan sis 😂haluss ja🤭🤭ehh sama lhhh baby sa sblh Kiri ja slalu sa pereasaan dia duduk ..ehh excited dia lain mcm klu pertama kli merasa🙈🙈