Ibu Menyusu Boleh Makan Durian?

Hi Mommies! Pasti ramai tertanya-tanya, ibu menyusu boleh makan durian ke? Jawapannya boleh kerana durian amat berkahsiat untuk ibu menyusu! Terdapat 5 kebaikan buah durian untuk ibu menyusu. Apa 5 kebaikannya? Ketahui lebih di sini: https://my.theasianparent.com/ibu-menyusu-boleh-makan-durian/web-view

2 Balas

Klau tengah pantang and baby susu badan cm mne

4y ago

Dlm pantang jgn la mkn.lps pantang ok je nk mkn.lgpun selain durian byk je buahan lain yg boleh jd milk booster.lgpun durian ni panas.kalau tak ngam dgn baby kesian baby blh naik ruam dan sebagainye

💞💞