mom to be

hi mommies,,normal ke masa kita pregnant ada benjolan kat bawah ketiak.. saya baru 2month 3 week pregnant..

3 Tanggapan

saya pun ada belah kanan m. dia tak keras sometimes rasa macam lebam tp jarang lah rasa. kalau peluh je rasa. harap2 takde apa lahhhh 😞 risau

saya pn ada sblh kiri..mama sya ckp normal..dlu pn selepas mama saya bersalin ada benjolan tu dan akan hilang sendiri..

Normal.... Lps bersalin pun ada lagiii.... 😭😭😭 Kena workout agaknya

5y ago

Normal rsnya. Rsnya kena exercise nk hilangkan. ☹️