Panadol pregnant mommies

Hi mommies..nak tanya,boleh ke pregnant mom mkn panadol ye?em..neves nk tggu 2nd dos vaksin 20hb nanti..tkot effect mcm demam ke pening kepala ke...apa ptot buat ya..?bole tak kita mkn panadol..?btw, sy da nk masuk 5bulan...pls help me...#pleasehelp #bantusharing #advicepls #pregnancy #ingintahu

2 Balas

boleh mkan.. sy tnya nurse & pharmacist sndiri, bole mkan panadoo biasa tu 2biji skali mkan.. nseb sy tnya, sbb sy demam lpas cucuk 2nd dos.. sy mkan sebiji je terus lega esoknya haha

klu lps vaksin ada rasa nk demam blh mkn panadol,tkde effect kt baby pun 😊

3y ago

Betul tu.. blh mkn 2 biji mcm biasa