Sakit 35 minggu

Hi mommies.nak tanya saya baru masuk 35 minggu..tapi semalam cirit birit..harinih sakit ii pinggang+bby mengeras+rasa memulas..tapi tk berak pun..kene pegi pac ke? So far sakit ii tuh boleh tahan lagi and pergerakan baby pun ok jaa##newmom

1 Balas

saya pun 35w dah 3hari cirit n semalam sakit perut mmulas mcm period pain mula rasa boleh tahan tapi tu la saya jenis cepat cuak so terus pergi pac . rupanya dah ada bukaan 1cm n contraction . harap sempat la cukup bulan baru bsalin huhuu

2mo ago

Sama saya ade masa perut memulas nk cirit tp sekali dua lpas tu OK balik.. Sy pujuk baby sabar sikit biar 37w ye.. Sikit lg.. 😀