Anak nak duduk

Hi mommies..nak tanya ni..ank sy baru 3 bulan dah nk masuk 4 bulan..klau di baring nangis merengek..bila duduk dia suka..patut ke sy biarkan dia duduk atau masih awal lagi

Anak nak duduk
2 Balas

situasi yang sama saya sedang alami, umur pun nak masuk 4 bulan. 😪 kalau baring kadang die menangis macam kena pukul 😅, bila angkat duduk kan atau berdirikan dia, terus tersengih. aduhaii anakk 😝

sama la macam anak sy, saya baringkan dia kat nursing pillow.