Baby pusing ke laluan

Hi mommies..mcm mn kita nk tahu yg baby dh pusing kepala ke bwh? Last scan 29 weeks baby still breech. #31weeks #firstpregnancy

1 Balas

Sya scan balik dkt swasta.. Mula² pun dr ckp baby sya transverse lie.. Tpi alhamdulillah.. Skg dh trun bwh.. Sya time 31wks kerap ke bilik air. Sbb kepala baby dh start menekan😅

5y ago

Mngkin ke kerap trkucil sbb tu..sy pun skrg ni mnum air sikit asyk nk ke toilet..klu bersin msti trkucil..