Keputihan berketul-ketul

Hi mommies! Maaf kalau sensetif skit,cuma nak tanya,normal x klau mengalami keputihan yg berketul pecah pecah cemtu? Selalu nya keputihan kita dalam tekstur berlendir mcm tu en,tpi klini dia mcm serpihan halus berwarna putih dan x ada bau. Selama ni x prnh alami and just curious lgi lgi tngh pregnant ank pertma dan tngh positive GBS. So agak risau and overthinking skit.. Now baby dah msuk 26 weeks. Ada x mommies yg pernah mngalami pngalmn mcm ni?

3 Balas

saya pun mcm ni juga. +ve gbs 24weeks skrg. kalau saya berkerja penat dia akan jd mcm tu. and malam je gatal sangat2. saya bgtau dr. dr bg saya ubat insert untuk 6 malam. skrg dh pakai 4malam. lagi 2 malam nk complete ubat tu tp still tkde perubahan nampaknye 😅

11mo ago

Betul tu sis fatin, o&g i pun tak recommend pakai oantyliner sebab akan menyebabkan vagina sweating and kita akan mudah dapat infection. Time pregnant kena jaga betul2 and kerap tukar underwear ☺️