Bacaan Jaundice Tinggi

Hi mommies. Hari ni baby warded jaundice umur 8hari. Fully breastfeeding. Tapi jaundice tetap naik. Adakah pemakanan ibu juga menjadi faktor bacaan jaundice baby naik??? Buntu, tak tahu nak buat apa. dah susukan baby sekerap y boleh. Akhirnya warded jugak 🥴 #ingintahu #pleasehelp #ciknaLicious #BabyBoy

Bacaan Jaundice Tinggi
35 Balas

Hai. Anak saya pun kena warded mommy. Kena dapatkan nasihat doktor. Kalau ada yang beri nasihat beri susu formula kena tanya doktor dulu. Kalau anak tak kerap berak memang lama anak akan kena jaundice. Teruskan berdoa, susukan anak cuba mommy makan buah yang mudah baby berak. Moga anak cepat baik daripada jaundice ya