baby 6 bulan demam

hi mommies,,,ada x tips utk kurangkan panas badan bby bila demam ?? x sure bby demam tumbuh gigi atau demam lps cucuk,,,blh kongsi tips x 🙏🏻 kesian tgk bby x selesa,,x larat 😢 #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Awak boleh tuam dgn air untuk hilangkan panas. Atau letak coolfever. Lg better awak bw pergi klinik. Dr akan bg ubat demam. Selain tu, make sure awak check suhu baby juga, kalau over 38 degree, kena cepat2 pergi klinik.