6minggu2hari

hi mommies2.. tumpang tanya saya pregnant kali ke2 6minggu.. ank first dah setahun 6bln. bersalin ceaser.. tadi pagi saya ke toilet nak buang air kecil.pastu nampak sluar mcam ade darah.. maksud nya apa ya?

6minggu2hari
10 Balas

Hai momy² Suma blh Tanya x sy bru lpas kguguran 5bln awal bln 6 lpastu drah kluar selama 43hri n then brenti 7ari..Hari ke8 drh kluar mcm period slma smggu..Dr smggu smp 2mggu tp kluar coklat jernih tu..knpa ya?Ni period yg ke2 kli slpas dtg period 30hb hbs 4hb ..hrini 7hb ttba klua coklat gelap n drah skit..sy buntu la..sy dlm mrancang utk mgndong lg tp jd xthu bla subor..tlg sy yg mn tahu

5y ago

Tq ygg..sgt mbantu..😘😘😘

Rasa x ada apa², kalau spotting awal² kehamilan it's normal tali untuk kepastian gi klinik

Sama la sis .. saya mcm Ni Masa 5-6week.. Check doc, xde ape. Cuma perlukan rehat yg byk...

Spotting atau uri d bawah. Klu was² boleh jumpa doc terus sis. Nanti doc scan.

Kalau klua drh Lg.. pergi klinik or kcemasan tkt blaku bnda xdi ingini..

Spotting kot tu.. Kena g klinik

better sis pergi klinik

ya normal aja tu puan

Normal jee tu

Pi klinik