Menggeliat masa tidur

Hi mommies² nak tanya, if kita menggeliat masa tidur takpe ke ? Menggeliat seluruh badan and masa geliat tu perut kita akan rasa keras .. normal atau tak ye ? Saya dah 10w pregnant & first mom 😁 Tq

1 Balas

kalau awl2 tu mcm 10w tu masih ok .perut pon mmg xnaik lg kan...cuma next time mcm xsesuai pulak kan😅😅 pengalaman sndiri xigt kandungan yg keberapa...bila menggeliat ambik kau dia tangkap betis...tarik mengkarung org kata tu...asal menggeliat mesti akan jd...sudahnya smpai skrg dah xmenggeliat beriya....tobat terus....

4mo ago

tu lah sbb dah terbiasa .. sampai lupa yang kita ni tgh bawa perut .. seronok sangat geliat masa tidur .. hehe btw terima kasih atas jawapannya ye .